Stránky

sobota 31. prosince 2011

Poslední rozloučení... 2011

Je to tady zas. Rok se s rokem sešel a opět se bude měnit jedna (podstatná) číslovka. Slušelo by se s tím starým rokem alespoň rozloučit...


Něco končí, ale něco nového začíná...
A tak to bylo po celý tenhle rok. Mnoho toho skončilo... Něco nás může mrzet, něco nás může pořád strašit ve snech, něčeho můžeme doposud litovat, ale "C'est la Vie". To je život. Se stíny minulosti je třeba se rozloučit.
Mnoho toho také začalo. Na to je třeba vzpomínat. Na nové zkušenosti, na nové zážitky, na smích zoufalců, ale i na smích, který nás nutí až k pláči. A já si jenom přeju, aby těch slz radosti bylo v tom novém roce, roce s dvanáctkou, co nejvíc.
A ještě jednu věc. Ať si každý myslí, co chce. :-D


2 komentáře:

  1. úvěrová společnost, která mi poskytuje půjčku ve výši 5 000 000,00 USD, když ostatní investoři půjčky zanedbali moji nabídku, ale pan benjamin lee mi poskytl úspěšnou půjčku. Jsou přímo zapojeni do financování půjček a projektů z hlediska investic. poskytují finanční řešení společnostem a jednotlivcům, kteří hledají přístup k fondům kapitálových trhů, mohou vám pomoci financovat váš projekt nebo rozšířit vaše podnikání .. e-mailový kontakt :::: také 247officedept@gmail.com nebo napište na číslo whatsapp na + 1- ( 989-394-3740)

    OdpovědětVymazat
  2. Hej tak tady je to mrtvý 💀💀💀

    OdpovědětVymazat